miercuri, 7 decembrie 2011

00:00 'til 00:00 .. again.

Ora 00:00 - Remarcabila, tinand cont ca aici se desfasoara miezul distractiei. Relativ. O ora relativa, oricum. Te prinde in club, uitandu-te la film, sau urland un "la multi ani, frate, sa-mi traiesti" rareori. Te prinde treaz, oricum. In majoritatea cazurilor, cel putin.
Ora 01:00 - Inca esti treaz, inca te distrezi, dar incepi sa realizezi ca a cam trecut ora "cuminte" de culcare. Nu-i nimic, recuperezi tu. Oricum pana la batranete mai ai, iar atunci ora asta pentru tine va fi o amintire. So, party on.
Ora 02:00 - Inca treaz, deci progresam. Inca la un late party, ceea ce e bine. Ca... Daca te-a prins ora 02:00 inseamna ca ai unde si cu cine sa fii. E spre sfarsitul distractiei, dar nu iti pasa.
Ora 03:00 - Inca treaz, reflectand la toate propunerile prietenilor de "hai ba, mergem?" sau apropourile localurilor care s-au saturat sa le dansezi pe mese si sa urli ca nebunul. Realizezi ca trebuie sa pleci acasa, dar dupa ce termini paharul, probabil..
Ora 04:00 - Esti luat pe sus acasa, cu tot cu pahar. L-a platit un prieten dinainte, tu nu mai erai in stare sa descoperi facilitatea portofelului si il priveai ca pe un cub Rubic. Nu-i nimic, inseamna ca te-ai distrat. Problema e ca acum ai ajuns in apropierea casei si nu prea ai chef sa urci si sa te bagi la somn. Asa ca propui un vag "ba, mai stam la o bere?"
Ora 05:00 - Berea si tigarile s-au cam terminat, prietenii oricum, din jumatatea care a ramas, ori se clatina pe picioare, ori te urasc in gand. Nu poate oricum nimeni sa te lase singur. Te-a prins ora 05:00 afara si asta nu e un semn de copil "cuminte", nu-i asa?
Ora 06:00 - "Ba, vedem rasaritu'!".. Si se lumineaza. Probabil te gandesti ca esti prea tanar ca sa regreti ca nu dormi, dar somnul iti lipseste din calendar de cateva saptamani. "Nu-i nimic, recuperez eu".. zici tu?
Ora 07:00 - "Mi-as face o cafea, dar .. SOMN !!" Si probabil observi deja cum pleaca lumea la servici. Si te gandesti ca "frate, eu abia acum am ajuns in casa... suck on this!"
Ora 08:00 - Ai tai te privesc ciudat si nu, nu pentru ca sunt ei abia treziti din somn. Fuga la baie, e lumina afara, deci nu mai ai scuze.
Ora 09:00 - Stirile de dimineata, mirosul de cafea, patul facut de o dimineata anterioara, zumzait in toata casa. Catelul s-a gandit sa iti dea buna dimineata, nestiind ca nu ai apucat macar "noapte buna".
Ora 10:00 - Iesire matinala la jogging pentru a scapa de energie. Red Bull si castile in urechi. Dubstep, evident. Soarele e langa tine, mirosul de dimineata te umple de fericire.
Ora 11:00 - Jogging terminat si ... "i can't get no sleep". Ciudat, dar mai cauti metode. Scoti catelul afara, ca .. e randul tau. Te opresti eventual la chioscul de ziare si realizezi ca s-au intamplat cam multe in lume cat timp tu urlai cu berea in mana "welcome to saint tropez". Ciudat, o sa te interesezi pe viitor.
Ora 12:00 - "Nu mai petrec in viata mea asa!" - si pe bune, tu chiar te crezi?
Ora 13:00 - Pregatiri de masa de pranz, o ruda neasteptata vine in vizita si iti spune ca pari cam obosit si.. "secat de viata". Asta te pune pe ganduri.
Ora 14:00 - Pranzul e gata, ultima sansa de somn. E inevitabil ca pe tine sa nu te ia somnu' dupa o masa copioasa. Deci savurezi incet, ascultand ultimele noutati din familie. Ciudat, par ca au mai fost discutate. Tu erai in "Saint Tropez", remember?
Ora 15:00 - Somnul de pranz nu vrea sa te ia sub aripa lui. In schimb, s-a oferit o durere de cap. Fenomenal. Antinevralgic si ceai? "Ceai mami, mie poti sa-mi spui.." - ok, asta e ciudat. Ma cumintesc !
Ora 16:00 - Ultimul episod din serialul favorit. "N-am cum sa nu-l vad, il astept de saptamana trecuta" - sigur te va lua somnul dupa asta, tv-ul are efectu' asta asupra oamenilor.
Ora 17:00 - Suna telefonul. "Ba, hai la o bere!" - zise el. "Pai merci frate, tu ai dormit pana acum." - "Hai ma lasa somnu', o viata avem!"
Ora 18:00 - Berea s-a prelungit intr-o discutie de zile mari despre cheful de aseara. Afli ca ai fost senzatia serii, si nu datorita outfit-ului sau "subtilitatii".. Check Facebook immediately!
Ora 19:00 - Ok, deci aseara a fost reusit. Intelegi, dar nu intelegi de ce e asa amuzant pentru ceilalti. A.. aveai berea in mana, erai pe mese si te strambai mai rau decat Samara din The Ring. Ciudat, pareai amuzant in mintea ta.
Ora 20:00 - Suna telefonul. "Ba, ce facem diseara?" - refuzi, gandindu-te ca trebuie sa dormi. Dar nu scapi tu asa usor de tentatie.
Ora 21:00 - Gasca te asteapta jos iar tu nu cobori.. pentru ca nu stii cu ce sa te imbraci, nu pentru ca nu vrei sa iesi. Somnul poate sa astepte. S-a anuntat un mare event in clubul de aseara, n-ai cum sa ratezi.
Ora 22:00 - Incalzirea, sau asa cum ii spun altii "bem aici ca sa nu cheltuim mult acolo" - daca ar avea vreo logica.
Ora 23:00 - Plecare spre club. Sosire. Masa. Lume relativ buna. Muzica e ok, ca de obicei. Sa ne facem comozi... "Un shot, te rog".
Ora 00:00 - "Trebuie sa imi schimb stilul de viata... WELCOME TO SAINT TROPEEEEEEEEEEEEZ" !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu