joi, 18 aprilie 2013

Intiparit


Stiu ca nu te omori dupa "scrisorica" asta. Si mai stiu ca ti-am spus de zeci de ori ca mie imi place enorm. Pentru ca ai reusit sa conturezi, dupa un mic episod, o intreaga poveste. Ai reusit sa conturezi prin cateva cuvinte un om. Doi... oameni.
Regret ca nu am postat-o de atunci. Iti multumesc oricum... pentru tot. Cuvintele sunt de prisos.
Stii la fel de bine ca mine ca tu esti persoana mea.

~Intamplare relatata din 29.01.2012 - Sambata, ora 04:06~
“Dupa ce a primit mesaj, a oprit masina la jumatatea drumului, s-a dat jos si a fugit inapoi sa-l ia pe el de acolo, pentru ca era mort de beat si pentru ca ei chiar ii pasa. Da, da… chiar pe el, care toata seara a flirtat cu chelnerita aia mica, brunetica, bretonata, el care te-a sarutat pasional si care probabil ti-a spus ca orice ar face, tot la tine ii e gandul, tot pe tine te vrea. Iar dupa faza din baie, s-a dus la bar, a comandat un rand de tequila si a invitat-o pe chelnerita sa bea cu el. Il priveai dezgustata, vroiai sa pari indiferenta dar dincolo de fatada iti venea sa urli de durere.
Te-ai hotarat sa pleci, ai zis sa mai faci o incercare sa-l iei de acolo. In zadar. Am plecat cu totii, ai inceput sa canti, sa te exteriorizezi, am ajuns in masina si l-ai sunat. “Vino cu mine acasa” i-ai spus, ai coborat si te-ai intors in club, la cateva minute veneai spre masina… singura. Am pornit spre casa, erai cu telefonul in mana, era galagie, muzica proasta si un sofer baut. Eram la intersectie si ai tipat cat ai putut sa opreasca masina. Te-ai dat jos si ai luat-o la fuga inapoi.
Nu te judec, il iubesti, stiu, se vede , de fapt toata lumea stie, inclusiv el. Poate tocmai asta e motivul pentru care procedeaza asa, este foarte sigur de tine.
Asta sa fie? Aici gresim? Cand lasam sa se vada cat iubim? Ma intreb oare de ce suntem mereu alea care iubesc primele, cedeaza, sufera si iarta, intr-un final?
Cand te-am vazut alergand mi-am dat seama cat de multa putere ai, cata iubire fierbe in sufletul tau, cata bunatate poti arata cuiva care te-ar fi inselat cu o chelnerita oarecare. Girl, meriti un Oscar. Pentru ce? Pentru ca esti femeie, pentru ca iubesti cu toata fiinta, pentru ca el e singura ta slabiciune, pentru ca erau -18 grade iar tu nici nu le simteai.”  - Anamaria Carpen

Persoana care m-a ajutat sa devin cine sunt azi. Te iubesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu