luni, 9 martie 2020

Look back at it

E asa misto sa fii femeia secolului 20.
E asa misto sa fii femeie!

Sa vedem..

Avem job-uri super tari - de la dadace simpatice pana la ambasadoare - si le facem nu numai cu cap, dar si cu mult stil. Purtam hainele alea office care ne arata foarte subtil formele, impunand respect in acelasi timp. Si nu, nu lasam capul jos la sedinte sau ne pitim dupa barbati. Sincer, nu ca as deborda de feminism, dar cunosc oameni pe post de Manager - atat barbati, cat si femei. Femeile sunt misto rau!
Avem niste jucarii micute si care ne seamana foarte bine, pe care le-am purtat in pantece 9 luni, ca dupa sa avem onoarea de a le fi modele in viata, prietene pe vecie si umarul pe care isi pot sprijini capetele semete. Avem onoarea de a deveni mame, ca dupa sa putem deveni bunici. Si ce misto o facem! Ne educam copiii sa ne fie cea mai buna varianta a noastra, in timp ce invartim lingura in mancarea de pe foc, trimitem sms-uri celei mai bune prietene si citim email-urile care asteapta raspunsuri.
Avem prietene care ne inteleg din priviri, si cu care putem la fel de bine sa barfim o noapte intreaga savurand cocktail-uri picior peste picior, sau sa dezbatem subiecte filosofice hoinarind dupa carti bune si haine cochete. Formam o comunitate de femei puternice, femei frumoase, femei care se sustin reciproc.
Avem maini care stiu sa mangaie atunci cand doare. Terminandu-se in manichiuri perfecte.
Avem vorbe dulci atunci cand sunt necesare, si tonuri ridicate atunci cand nu ne convine ceva.
Avem respect si avem nevoie de protectie, toate in acelasi timp.
Suntem pasionale atunci cand vine vorba de orice mic detaliu al vietii noastre - de la alegerea gentii perfecte, pana la planificarea vietii alaturi de omul potrivit. Ne implicam total si ne daruim total. Si nu ne e teama sa ne aratam sentimentele - chiar daca am jurat de mii de ori ca nu o vom mai face.
Femeile sunt lideri oriunde privesti - de la CEO-ul care conduce o firma din 500 Fortune, pana la mama care tine o intreaga gospodarie. Lumea a fost construita de femei puternice - si vom continua sa daramam ziduri si sa spargem stereotipuri. Pe tocuri, evident.

Femeile si pisicile fac intotdeauna doar ce le place; barbatii si cainii ar trebui sa accepte si sa isi vada de treaba lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu